You are here

Lichaamstaal: het geheim van micro- en macro-expressie ontsluierd (extra sessie)

Lichaamstaal: het geheim van micro- en macro-expressie ontsluierd (extra sessie)

Région Anvers
27-10-2020
Lichaamstaal: het geheim van micro- en macro-expressie ontsluierd (6u)Het overgrote deel van onze communicatie gebeurt via -vaak onbewuste- lichaamstaal. Een juiste interpretatie hiervan, laat u toe veel doeltreffender te communiceren met uw gesprekspartner.

In deze training bekijken we lichaamstaal op 2 niveaus: In het eerste deel hebben we het over macro-expressie, de uitdrukkingen die we allemaal kunnen waarnemen (oogcontact, plots de armen kruisen, pluisjes van de mouw plukken, naar rechts boven kijken bij het nadenken, …). In het tweede deel gaan we dieper in op micro-expressie, het bijna onzichtbaar en vooral oncontroleerbaar (!) samentrekken van bepaalde gezichtsspieren als reactie op iets wat iemand merkt of hoort. Micro-expressies zijn universeel, kunnen niet worden onderdrukt, en meestal is men er zich niet van bewust… Hier kan u dus een voorsprong nemen!

Na een korte theoretische basis a.d.h.v. van een pak voorbeelden doen we een aantal praktische oefeningen.

Of het nu gaat om HR, sales, onderhandelingen, imagoversterking of presentaties, u bent anderen altijd een stapje voor met echte kennis van lichaamstaal.Er wordt een broodjeslunch voorzien.
Cette formation est agréée pour 3 heures de formation permanente par l’IPI
Date Débute à Se termine à Lieu Formateur
27-10-2020 09:00 12:00 BERCHEM Info RONALD DE KEERSMAEKER
27-10-2020 13:00 16:00 BERCHEM Info RONALD DE KEERSMAEKER

Cette formation a également lieu à:

Date Région
10-12-2020 Région Bruges Plus d’informations
15-12-2020 Région Anvers Plus d’informations