You are here

Beeldmateriaal van drones: de spelregels die elke vastgoedmakelaar/-beheerder moet kennen (Zwijnaarde)

Beeldmateriaal van drones: de spelregels die elke vastgoedmakelaar/-beheerder moet kennen (Zwijnaarde)

Région Gand
20-09-2017
Beeldmateriaal van drones: de spelregels die elke vastgoedmakelaar/-beheerder moet kennen (3u)

U heeft zich ongetwijfeld al afgevraagd of beeldmateriaal gemaakt door drones ook voor het beheer van uw vastgoedportefeuille nuttig kan zijn. Als makelaar om extra overtuigend foto- of filmmateriaal te maken voor online promotie of als syndicus bij inspectie en onderhoud van gebouwen of als extra argument om de VME te overtuigen van noodzakelijk onderhoud van appartementsgebouwen.

Weet dan dat ondanks allerlei berichten in de pers - dat vliegen met drones in België nu toegestaan is - en ondanks de talrijke aanbiedingen van semi professionele drones in winkels en op beurzen er volgens de huidige wetgeving strikte regels m.b.t. veiligheid moeten worden gevolgd.

Kan u die drones zelf besturen of werkt u beter samen met een erkende dienstverlener? Wat mag en kan u zelf doen als vastgoedmakelaar of -beheerder? Wat is het correcte juridische kader op vlak van wetgeving en privacy? Wat zijn de regels indien u samenwerkt met een dienstverlener en gebruik maakt van het materiaal dat hij u bezorgt? Wat als de dienstverlener niet erkend blijkt te zijn? Wat is uw aansprakelijkheid in elk van deze gevallen? Wanneer is beeldmateriaal onrechtmatig verkregen? En wat als er iets fout gaat en lichamelijke of andere schade het gevolg blijkt te zijn? Welke schade wordt gedekt door mogelijke verzekeringen?

Tijdens deze opleiding krijgt u een antwoord op deze vragen. Daarnaast staan we even stil bij de economische haalbaarheid van eigen exploitatie en de mogelijke alternatieven.
Cette formation est agréée pour 3 heures de formation permanente par l’IPI
Date Débute à Se termine à Lieu Formateur
20-09-2017 14:00 17:00 ZWIJNAARDE Info Dennis Devriendt, Bart D'HERDE